Kartulisalat on ilmselt maailma kõige geniaalsem salat - iga sünnipäevalaua peategelane, toitev, maitsev, lihtne valmistada ning pole ka väga kallis. Igatahes leidsid seda ka kõik kokakooli õpilased ning suur kausitäis kartulisalatit kadus tühjadesse kõhtudesse minutitega. Kõrvale maitsesime Rõngu Mahla imeleiutist - vaarikamaitselist lisandit piimatoodetele, mida segasime keefiriga. Tulemus viis keele alla! Lisaks tegime Karlssoni lihapalle nii juustuga kui ilma. Muuhulgas meenutasime, kuidas hakkida sibulat nii, et pisar silma ei tuleks ning tänasest tunnist jäid kõlama põhilised märksõnad:
- LOE RETSEPTI!
- KORISTA PIDEVALT ENDA JÄRELT - KOKA TÖÖKOHT OLGU PUHAS!
- PÄRAST SÖÖMIST TULEB ENDA JÄRELT KORISTADA!
Mõned hetked tunnist:
Mida küll pannakse kartulisalati sisse?
Et vitamiinid säiliks!
Sibulat siiski keegi ei tahtnud salati sisse...
Imeilusad uued põlled kokakooli õpilastele!
Rõngu Mahla vaarikalisand keefirile!
ahju... igatahes!
Kartulisalat Karlssoni lihapallidega - viis küll keele alla, jah!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar