30. jaanuar 2012

Delizioso! Buonissimo! Lasagne! Bravo!

Seekordses tunnis käisime jälle Itaalias ära, tulemus oli oivaline! Itaalia lõhnab küüslaugu, basiiliku ning tomati järgi ja kui lisaks sai praetud juurde ka kana, siis lõhnas stuudio juba päris väljakannatamatult. Kõhud korisesid kõrvulukustavalt. Saime teada, et isegi kui me küüslauku ei armasta, muudab see lasanje väga maitsvaks. Saime teada, et broilerilasanje on tegelikult sama hea kui hakklihaga lasanje,      kui mitte veel parem. Meelde jäid nipid, kuidas teha jahuga bešamellkastet ning kuidas jahu mitte tükki ajada... jäi ikka? Aa.. ricetta on ikka teiste retsptide juures, proovige kindlasti järele!


Niimoodi ei lähe küll tükki!





Mehed köögis...



Kommentaare ei ole: