7. veebruar 2012
ทานให้อร่อยนะ!
Taipäraste kevadrullide tegemine ära proovitud! Kevadrullid kuuluvad klassikalisse Tai kööki ning serveeritakse eelroana. Nimi aga viitab roa värsketele koostisainetele, mida väga pikalt ei töödelda, vaid säristatakse kuumal pannil kergelt läbi ning pakitakse kerge filotaigna sisse. Meie valmistasime neid ahjus, sisuks kanaliha, porgand, hiinakapsas ja sibul! Õppisime tundma filotaigna hingeelu (kuivan ruttu ära!) ning hiljem serveerisime rulle Santa Maria tšillikastmega. Maitses võõrapärasele päritolule vaatamata väga hästi! Et väljas on väga väga külm, siis mekkis Rõngu jook seekord paremini kuumalt! Magustoiduks jõime Rõngu apelsini-porgandi jogurtit. Ülihea!
Teemad:
Kohtumised köögis,
Teema: Rahvusköök,
Teema: Soolane
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar