6. märts 2012

Kukekad ja kaamelitatt!

Vabandust koleda pealkirja pärast, aga see maitsev kissell, mis tegelikult kõigile väga suupärane oli, sai lastelt just sellise nime. Aga eks me teame kõik seda oma lapsepõlvest ja koolisööklatest!

Mis me siis tegime? Tegime kukekomme ja karamellkisselli ning tasakaaluks õppisime tegema maitsvat kaerahelbeputru, mille peale kõlas "jiõuuuuuu"(pahakspanevalt). Ometi sõi seda enamik grupist ja kiitis kah veel! Mõni kirtsutas ka nina, ent kiitus neile, kes vähemalt proovisid!!!

Kukekommide ja karamellkissellide tegemisel soovitame tegelikult ikkagi mõne suure inimese abi või juuresolekut. Tegemist on ju ainega, mis sulab palju kõrgemal temperatuuril kui vesi ning võib oma kuumusega teha palju haiget. Nii et ettevaatust!

Peab aga ütlema, et karamellkisselli juurde sobis imehästi Rõngu Mahla hõõrutud jõhvikad suhkruga! Lausa keele viis alla!

Aga pildid meie tegemistest:


Potike keeda...


Kaerahelbed on kõhurohi!


Sulav suhkur...


Mida toob uus aasta?


Konn?




Jalgadega padi?



Kommentaare ei ole: