20. märts 2012

Praadi kaheksasajale!

Jah, just 800 inimest peab Tartu Kutsehariduskeskuse õppesööklast iga päev praadi saama. Ja seal, kus seda praadi tehakse, me käisimegi. Väga-väga suur aitäh õpetajatele, kes meile kööke, ruume, ahjusid ja muud põnevat tutvustasid ja näitasid! Igatahes saime päris lähedalt tutvuda potiga, mis keedab vabalt korraga 120 kilo kartuleid ning ahjudega, mis teevad mõnesajale õpilasele lõunaks lasanjet! Kõige tähtsam sellises köögis on: PUHTUS!
Pärast õppeköögi külastamist käisime tutvumas ka restorani köögiga. Peakokk Taivo Tulvik tutvustas meile restoranimaailma telgitaguseid ning tema sõnul on 4 kõige tähtsamat asja köögis hakkamasaamiseks: puhtus, kord, pealehakkamine ning koristamine!

Kõigepealt - riided rõivistusse...

ning seejärel kaunid kaitsekitlid!



Iga toidu jaoks oma lõikelaud!


Sellega segatakse kastmeid!

Tuttavad pudelid!


Selles keedamegi kartuleid - sada kilo korraga!



Siin tehti torti...





Kõige tähtsam!

Kommentaare ei ole: