27. märts 2012

Suu(re)pärane sushi!

Ei-ei, ärge laske endid segadusse viia rõõmsatest nägudest fotodel - tegelikult oli tegu isegi kokakooli lastele piisavalt võõrapärase toiduga! Nii võõrapärasega, et kõik seda proovida lõpuks ei suutnudki! Sellest ei ole midagi - vähemalt saime teada sushi saamisloost ja valmistamisviisidest ning sellestki, kuidas seda restoranis või kodus viisakalt sööma peaks. Oli ka neid, kellele sushi väga maitses ning ka neid, kes ütlesid, et "algul oli päris õudne, aga pärast hakkas meeldima"! Nagu on see ilmselt paljude maitsetega meie elus. Igal juhul oli väga huvitav ja õpetlik tund!

Nori - ilmselt kõige võõram komponent toidus...

Lisaks kalale panime sushi vahele ka Rannamõisa suitsutatud kalkunirinnafileed!

Jahtuv maitsestatud riis








Katriini kolmnurksed rullid!

Ja - head isu!




Kommentaare ei ole: