15. november 2012

Cupcakes

Seekord oli meil väga magus tund :) Küpsetasime ja kaunistasime väikseid keeksikesi, mida mujal maailmas kutsutakse cupcake'ideks. Kuigi on teada, et nii ameeriklased kui inglased armastavad väga palju magusamaid kooke ja torte kui eestlased, tegime keeksikesed originaalretsepti järgi. Just selleks, et järgi proovida, kas nii magusad koogid üldse süüa kõlbavad. Nooh, mis te arvate? Loomulikult kõlbavad! Aga pärast kahe keeksi nahka pistmist ja kreemikausi limpsimist hakkab süda kindlasti läikima :) See sai meil ka ära proovitud.



Meisterdasime piimapakkidest pritskotid ja uurisime erinevaid tüllesid, millega torte ja kooke kaunistatakse. Lilled, lehekesed, sikid - sakid, kreemimuru...



Valmisid vaniljekeeksikesed šokolaadikreemiga ja šokolaadikeeksikesed vanilje-kreemiga. Koogid aitas magusaks teha DanSukker, ilusaks teha Meira ja magusast tekkinud janu kustutas Rõngu Mahla mõnus morss.


Ärge unustage, et auhinnamäng veel käib! Juba järgmises tunnis loosime kõikide osalejate vahel välja auhinnad! Tunni teemaks on siis tervislikud näksid filmiõhtuks. Kohtumiseni kokakoolis!




Kommentaare ei ole: