18. oktoober 2012

Munarull suitsukanaga

Mõnikord juhtub, et õpetajad on hajameelsed ja unustavad retsepti tundi kaasa võtta. Siis tuleb appi Kokakooli blogi, kuhu kõik ununenud retseptid kirja panna. Ja siit ta tulebki - eelmises tunnis valmistatud munarull! 

MUNARULL SUITSUKANAGA
suur plaat (30x40 cm)

6 muna
3 dl piima
1 dl jahu
1,5 dl riivitud juustu
1 väike kollane paprika
1 tomat
200 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha
1-2 sl hakitud maitserohelist (nt tilli, murulauku). 
Meira soola ja musta pipart



Keera ahi 200 kraadi peale. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga nii, et paber ulatuks üle äärte. Haki tomat, paprika ja suitsutatud broilerikintsuliha väikesteks tükkideks. Riivi juust ja haki maitseroheline. Sega kausis hakitud tomat, paprika, suitsuliha, juust, maitseroheline ja jahu korralikult läbi. Löö teise kaussi munad lahti ja klopi läbi. Vahustada pole vaja! Maitsesta soola ja pipraga. Ära soolaga liialda, sest juust ja suitsuliha on ka soolased. Kalla lahtiklopitud munad teise kaussi ja sega kõik ained omavahel korralikult läbi. Vala segu ahjuplaadile ja küpseta 10-13 minutit ehk kuni muna on hüübinud ja pealt küps. Lase 5 minutit jahtuda. Keera soe munakook küpsetuspaberi abiga rulli. Serveeri soojalt näiteks leiva ja rohelise salatiga lõuna- või hommikusöögiks või külmalt suupisteks.

Kommentaare ei ole: