18. oktoober 2012

Teerull, teerull, mis sa teed? Rullin biskviiti!


Kõik, mis köögis ette jäi, sai selle nädala tunnis rulli keeratud :) Nii leidsidki lisaks munadele, jahule ja Dansukkeri suhkrule tee rulli sisse ka Rõngu Mahla maasika- ja kirsimoos, Rannamõisa imehea suitsutatud broilerikintsuliha, juust, paprika, tomat, Meira soolast ja piprast rääkimata! Valmistasime magusat moositäidisega rullbiskviiti ja soolast munarulli. 




 Biskviidid tulid ilusad ja kohevad, aga rulli keeramise jaoks liiga paksud. Pole siin midagi umbes tegemist, tuleb ikka materjalidest järgi vaadata, mitmest munast biskviit keskmise suurusega plaadi  jaoks sobib. Kas on meeles?

  • Väike plaat (20x30 cm) - biskviit 2 munast
  • Keskmine plaat (25x36 cm) - biskviit 3 munast
  • Suur plaat (30x40 cm) - biskviit 4 munast

Kui soolane munarull nägi kausis kokkusegatult nii mõnegi noore koka arvates lausa jube välja, siis küpsenuna oli see nii isuäratav ja maitsev, et kõhtu oleks mahtunud veel mitu siiruviirulist tükki.


Järgmisel nädalal on koolivaheaeg! Kui te just lõunamaale ei lenda või suurest väsi-musest teki all ei logele, siis tulge ikka Kokakooli! Õpime laua katmist ja valmistame sügisesse sobivaid šokolaadivulkaane! Lisaks ka midagi soolast ;)
Kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: